WORKSHOP 1 – WECHAT – HET CHINESE SOCIALE NETWERK, OOK VOOR BUSINESS

Marc de Roo (43) is Creative Inspirator (en eigenaar) van ontwerpbureau Link Design.

Na zijn afstuderen van Design Academie te Eindhoven heeft Marc voor verschillende internationale ontwerpbureaus in binnen- en buitenland gewerkt voordat hij Link Design ging leiden. De Roo transformeerde Link Design (1996) van een ontwerpbureau naar een “creative business partner” die haar klanten helpt hun business doelstellingen te behalen door de inzet van media-onafhankelijke creatieve oplossingen.

Marc is sterk in het ontwikkelen van cross-mediale concepten en online strategieën, hiervoor heeft Link Design de afgelopen jaren verschillende prijzen gewonnen zoals de Wolda [Worldwide Logo Design Annual] Award (2x), de Webby Award (3x), de Lovie Award en de China Design Award (2x). 

Sinds 2010 heeft Link Design haar focus ook gericht op de Chinese markt. Vanuit ons kantoor in Shanghai adviseren wij Chinese bedrijven die ‘global’ willen gaan en ondersteunen we Nederlandse bedrijven met de ‘local adaptation’ van hun huisstijl en communicatie middelen voor de Chinese markt.

 

www.linkdesign.nl