WORKSHOP 2 – ONLINE NEW BUSINESS CREËREN!

Tegenwoordig kun je niet meer volstaan met een website en wat losse social media kanalen. Potentiële internationale klanten, medewerkers en stakeholders willen niet alleen weten wat ze kunnen krijgen, maar vooral met wie ze zaken (gaan) doen. Daarom is het juist zo belangrijk dat een bedrijf haar ware gezicht laat zien.

Door met name technologische en sociologische ontwikkelingen verandert de wereldeconomie van eentje die is gericht op transacties naar een economie die is gebaseerd op relaties. Wie met zichzelf weet te verbinden en echt waarde weet toe te voegen aan (online) netwerken zal de komende tijd het verschil kunnen gaan maken. Een lerende en nieuwsgierige houding is hierbij van wezenlijk belang omdat grote veranderingen voortdurend zullen blijven plaatsvinden.

Gerard Duursma, online strateeg en transformer van klassieke organisaties naar netwerkorganisaties neemt je tijdens deze sessie op een inspirerende wijze mee om nog beter internationaal zaken te kunnen doen.