WORKSHOP 4 – WINPARTS: UPS AN DOWNS VAN EEN SUCCESVOL EXPORTBEDRIJF

In het dorpje Winneweer ten Noorden van Groningen, zit een parel van een onderneming, die een onvoorstelbare hoeveelheid auto-onderdelen per jaar over de hele wereld exporteert: Winparts! Minister President Balkenende had het bedrijf destijds al een bezoek gebracht en ze doen het niet alleen internationaal super goed. Ze groeien ook nog eens enorm! Een formule, een digitale strategie en een grote hoeveelheid lef en doorzettingsvermogen maakt Winparts een zeer snel groeiende onderneming. Alleen… we kennen het bedrijf niet en … in Winneweer?! Lennart Dekker is commercieel directeur dit bijzonder goed verborgen pareltje in Noord Nederland en komt u vertellen over het bedrijf, de export strategie en de successen! Maar ook waren er moeilijk momenten, die de moeite waard zijn om van te leren. Come and meet Winparts!