WORKSHOP 5 – ZELF EXPORTEREN: STAPPEN EN FUNDING!

U heeft plannen om de stap naar het buitenland te maken. Maar Is mijn bedrijf er klaar voor? Welk land biedt mij de beste kansen? Hoe vind ik daar de juiste zakenpartners? De provincie Drenthe werkt momenteel aan een programma exportbevordering voor Drentse ondernemers en praat u graag bij over de stand van zaken. Onderwerpen binnen het programma? Verkennen, planvorming, organisatieontwikkeling, financiering, buitenlandse netwerken en zakendoen over de grens. Eigenlijk maakt het niet uit in welke fase van exporteren je als ondernemer zit, het programma voorziet ondernemers in elke behoefte van exporteren.

Gijs Meijer, is jong en ambitieus en komt namens de provincie Drenthe u vertellen over de stappen die leiden tot succesvol ondernemen in het buitenland!